Onze droom

We willen landgoed Christinalust duurzaam in stand houden, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen blijven genieten. We hebben een droom om het landgoed -letterlijk- te laten opbloeien en de natuur meer betekenis te geven voor de omgeving en voor de mensen die er komen.

Een rustige plek in de natuur - waar je van het leven mag genieten

Landgoed Christinalust is een mooie, groene plek in Twekkelo, dicht bij Enschede. Waar grote, statige bomen rust en trots uitstralen en waar de natuur een thuis biedt aan mensen en dieren. Een plek die al eeuwenlang bestaat. Nauw verbonden met de streek en haar inwoners.

Hier schrijven we geschiedenis én geven we de toekomst vorm. Want we hebben een droom voor Christinalust. We herstellen en ontwikkelen de natuur en maken het landgoed toegankelijk. Het wordt een plek in de natuur waar het fijn is om te zijn. Door ook natuurbegraven mogelijk te maken op Christinalust wordt het voor nog meer mensen een plek met dierbare herinneringen. Zo blijft het landgoed, met al haar kwaliteiten, voor toekomstige generaties. We maken het landgoed nog mooier; een plek in de natuur waar je van het leven mag genieten.

Zie zelf hoe het wordt

Bekijk hoe de toekomst er op Landgoed Christinalust uit komt te zien door de ronde knop in onderstaande afbeelding naar links en rechts te slepen.